Brojač posjeta  

17596269
Danas
Juče
Ove sedmice
Prošle sedmice
Ovaj mjesec
Prošli mjesec
Ukupno
3893
4344
27531
17317938
167256
183435
17596269
Vaš ip 3.236.175.108
Tačno vrijeme: 2021-02-27 15:55:29
   

Petal Search je odgovor na sve što vas zanima u vezi sa pronalaženjem i bezbednom instalacijom Android i Google aplikacija na Huawei telefon.

 

 

 

 

 

Objasnili smo vam detaljno Phone Clone aplikaciju, ali i More Apps aplikaciju, obe dostupne na svim Huawei HMS (Huawei Mobile Services) telefonima.

Sad je došao red da napravimo priču i o Petal Search aplikaciji.Ova aplikacija debitovala je sa poslednjim ažuriranjem softvera na Huawei P40 seriji telefonai omogućava pretragu, preuzimanje i instalaciju Google i svih drugih aplikacija na svaki HMS telefon (HMS telefoni nemaju GMS - Google Mobile Services i Google Play prodavnicu).

Petal Search je svojevrstan pretraživač aplikacija, koji vam omogućava da lako pronađete, proverite bezbednosno svaku aplikaciju i instalirate je na svoj telefon. Prilikom pretrage čuva se identitet i privatnost korisnika, a nakon pronalaska aplikacije saznaćete i u kojoj je prodavnici aplikacija dostupna, ko je njen dobavljač, koliko je aplikacija “teška“ u megabajtima i druge informacije o aplikaciji.

Korišćenjem Petal Search aplikacije praktično se rešava problem Android i Google aplikacija na bilo kojem HMS telefonu, jer su one sve objedinjene na jednom mestu, iako se ne koristi Google Play prodavnica.

Petal Search je i mnogo više od toga, jer omogućava čitanje vesti po interesovanju korisnika, kao i praćenje vremenske prognoze, sportske rezultate uživo i upravljanje profilom korisnika, u okviru kojeg je i brzo brisanje svih podataka o nalogu, koji korisnik upotrebljava tokom Petal Search korišćenja.

Strani mediji Petal Search prokomentarisali su kao “srednji prst Huawei kompanije Donaldu Trampu i američkim pritiscima“. Ne možemo da kažemo da se i nama ne čini tako ;) Petal Search aplikacija dostupna je za Huawei P40, Huawei P40 Lite, Huawei P40 Pro, Huawei P40 Pro+Huawei Mate XsHuawei MatePad Pro i druge i buduće Huawei Mobile Services uređaje.

Sva vaša pitanja su dobrodošla, a uskoro ćete imati priliku da pročitate sve detalje o upotrebi Android prodavnica (koje nisu Google Play) i Petal Search pojedinostima, koje nismo naveli u videu.

IZVOR: MONDO

 

   
© Masterfromf

Uloguj se - Registruj se

Ako niste registrovani izaberite opciju napravi nalog.